Anlægning af støttemure og trapper i privat have

Bakkevænget

Baghaven og indgangs parti ved Bakkevænget har været igennem en totalt omlægning. Huset er et to plans hus og med udgang til haven fra første sal. Haven ligger på en skråning med ca 4 meter terrænspring fra bygningen op til det højeste punkt i haven. 

Familiens ønske til haven var en harmonisk og sammenhængende have med plads til både hygge og leg.

På dias show ses billeder fra haven før omlægningen, nedrivningen, etableringen og ikke mindst den færdige have.



Indretningen

Haven er opbygget omkring støttemurer og trapper fordelt flere steder. Øverste terrasse har udgang fra første sal og vil være familiens primære terrasse. Belægningen mod bygningen fungere dels som cykel parkerings plads, men også en rigtig fin morgen terrasse. Begge terrasser er drejet i samme vinkel fra huset for at gøre dem sammenhængende og ikke blot en forlængelse af bygningen. Der er en lille græsplæne mellem de to terrasser, hvori der er placeret en nedgravet trampolin.

Belægningen

Belægningen er en sammensætning af grå 30x30 cm fliser og sorte herregårdssten med slået kanter. De primære pladser er af grå 30x30 fliser og øvrige arealer til gang og leg er i sorte herregårdssten.

Beplantninger

I plantesammensætningen  er taget højde for, at denne have også opleves oppefra, da familien bor på første sal. Plantesammensætningen opleves som en helhed og er rolig og afstemt i farverne; hvid, lilla, blå og lime. Flere steder er der plantet frugttræer og bær buske.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse