Brolægning i forhave i Aalborg

Strøjbergsvej

Forhaven er opført ved en smuk ældre villa i Hasseris. Omlægningen omfatter indkørsel og afgrænsning mod offentlig vej. 

Indretning

Indkørslen ligger som forbindelse mellem offentlig vej og en stor asfalteret forplads ved villaen. Indkørsels området er opdelt i vej og sti  indrammet af beplantninger. Specielt plantning af 4 opstammet kugleahorn giver karakter i området.

Belægning

Belægningen er lavet i chaussesten Nordisk blanding som er en blandings granit og giver en varierende farve i belægningen - fin kontrast op mod den store ensfarvet forplads.

 

Buus & Co. - Haveprojekt

Afgrænsningen med bøg inde i haven er parallelt med bygningen og afgrænsningen ud mod vej følger veje. Dette giver den sjove form på bøgepurret. 

Buus & Co - Haveprojekt 

 Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse