Sammenhængende indgangsparti med støttemurer og trapper

Kristinevej

Parcelhuset er nyrenoveret, og dører og vinduer er flere steder placeret nye steder på huset. Blandt andet derfor passer hus og have ikke sammen mere. Yderligere ligger huset på en grund med stor terræn forskel på et forholdsvist lille areal. Kundens krav til haven var blandt andet, at få en ny have med et indgangsparti, som ville åbne huset visuelt.

Se dias show med projekt forløbet og ikke mindst den færdige trappe.

Indretning

Buus & Co. udførte et stort sammenhængende indgangsparti med støttemurer og trapper i en tæt sammenhæng. Trappen er delt i to plateauer hvilket gør, at trappen ikke virker så lang. Støttemurerne afgrænser trappen og plantebede.

 

Belægninger

Støttemurerne er udført i grå makro kant blokke str .21 x 42 x 14 cm. Stenen er ens på alle sider, og gør den velegnet til netop dette projekt og i øvrigt til større støttemurer, da fladen på støttemureren bliver mere ens og ikke brydes af mange små fuger.

Trappen er lavet i grå beton elementer som harmonerer godt til støttemuren.